« Paris.... Hilton!! Wakakakaka... | Main | Mana mau cari nih?? »

01/06/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

euphoria

saya suda duduk sini quite some time tapi tak active.  euphy.vox.com

account kat TA statusnya upgraded.  dorang upgrade kan kot??

Niterider Sapphire

Acc status kat TA tuh dah quite sometime dah dia indicate camtuh.. Diorang mungkin buat auto upgrade kot. Ataupun nih pasal Lifetime nyer cerita... Cemmana pun, sapa yang ambik bahagian arituh tuh, diorang dah up kan status nyer.. So, tinggal ler dua tiga kerat kita-kita nih yang still ada kat sana.

PIPS Guy

[this is good] Wow, this is great... Makin ramai le geng2 lama pindah kesini selepas kg kite kena roboh. Hahaha
Geng2 PalmX pun ado :o Best2... Az, MHI tu MHI PalmX kan?
So, xtvt ari ni. Mengadd geng2 lama & invite them for cross add :D

Niterider Sapphire

Yup.. he's the one lah :P

Search ler.. Abedib pun ada kat sini gak.. ko tak perasan ke?

PIPS Guy

Tahu2, doh add pun dia. Dia tgh happy now. Br beli D400 tu ;)

Niterider Sapphire

Kejap, aku terkujat kejap... D400 nih aper? Camera ke? LOL!!

PIPS Guy

Soli2, ko kan tau aku fail bab2 camera ni. Canon 400D, aku ingat Nikon D400 (lucky my friend told me memang x exist) Hahaha

Niterider Sapphire

Oooo.. sifu bubba sudah jalan jarum ler tuh.. :)

PIPS Guy

Biasak...tajam2

The comments to this entry are closed.