« Yeah... rrrrrrightt!! | Main | Want some music to accompany your lonely net sessions? »

01/16/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

PIPS Guy

[this is good] Yep, I like that future ;) But now, they just create a new problem. Page rendering bile pakai firefox terus hancur... :( Huhuhu Ko ok x?

Niterider Sapphire

Check with the browser settings balik... maybe there's something wrong with the extensions installed. It looks fine on my end.

BTW, future ke feature?? Wakakakakaka...

PIPS Guy

Ok2...dh fix ;) Maybe sb cookies kot, tp x kisah le as long as fix Hahaha
Ya..ya feature Hehehe Thks 4 correction

Affy

err... different??? takder gambar pun.... aper yg syiok sgt... tak paham la

Niterider Sapphire

Dalam post nih tak de gambo ler... tapi.. tuhhh.. banner yang kat atas tuh.. :)

Affy

banner yg kat atas... errr takder gambar pun... atas skali learn more about vox (no picture), 2nd banner vox toolbar/menu, 3rd banner OK what??? Lagi skali (pun no picture) entahla... bnyk sgt page.... biasa je banner... musykhillah kabirohh nie

Niterider Sapphire

Hmmm... 3rd banner tu ler...

Takkan disable viewing images kot?

Affy

Sah dah syiok sensorang nie.... firdaus pun kata tak nampak...

PIPS Guy

Betui2...aku x nampak pun :(

Niterider Sapphire

Aikkk?? Nih yang aku heran nih.. cemmana plak leh jadi cam tuh? Nanti aku check kat PC lain yang tak dak my VOX cookies...

PIPS Guy

Makan cookies pun sodap ;)

Affy

cecah susu lagi sodaaapppp :P

Affy

okeh... nampak dah gambar hang.... cuma buang yg perkataan "brain damage" tu... its interfering with the wording "tales of niterider.."
Then the banner its a bit aligned to the right screen, meaning tak center ler...

Niterider Sapphire

By default, diorang yang adjustkan rapat sebelah kanan... that's why ler ada ruang kosong belah kiri tuh...

Pasal wording.. tak dak issue.. boleh buang :)

PIPS Guy

Now baru nampak ;o

Niterider Sapphire

Konpom... aku setkan banner tuh pada private viewing jer.. tuh korang tak dapat tengok.... 

PIPS Guy

Maybe ;)

rehot

aku cuba try tapi bila masuk kat vox design tu aku jadi blur... hahahaaa page sendiri pun tak abis xplore ada hati nak customize layout... makin sengalll la aku...

Niterider Sapphire

Pelan-pelan le dulu... aku dulu pun tersentap gak tengok design kat sini mengikut template... tak se-fleksi kat sana nuhhh...

The comments to this entry are closed.