« Mana mau cari nih?? | Main | Well... whaddaya know.... »

01/15/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

MHI

[this is good] memang tak dapek nak nolong... muahahaha....

Niterider Sapphire

Nih dah terlajak nyer cerita dah nih... hahahahahha!!!

PIPS Guy

Wow, real siot....

Niterider Sapphire

Boleh ler nak cari makan... hehehehehhe

Affy

hello.. hello?? eh... apsal henpon nie takdak dial tone ar....

Niterider Sapphire

Dial tone tak pasang lagi ler...

Feisal AJ

affid, u havent charge the battery yet thats y... hehehe

Niterider Sapphire

Hello Bro.... welkam.. welcome!! Baru pindah tapak baru ke atau dok maintain 2 site?

Feisal AJ

hahah.. thanks bro..
maintain 2 sites for now..
but, if this place lagi meriah than the other.. maybe pindah sini kut..
it depends..

PIPS Guy

WELCOME TO VOX !!! Hahaha gaya mcm aku plak team Vox ;)

Niterider Sapphire

Itu ler Feisal... kat sana gambar diorang resize bagi kecik ikut saiz, kat sini aku cuba, gambo boleh import, macam gambo kat atas tuh. Kat TA pun ada, kat sini pun ada.

Firdaus... ko memang patut join pun :D

PIPS Guy

X faham bro apo yg ko cite???
Ye ke? Esok aku apply jd team VOX, pastu any query come to me ;)

Niterider Sapphire

Errr.. which part yang tak paham?

PIPS Guy

This part "kat sana gambar diorang resize bagi kecik ikut saiz, kat sini aku cuba,
gambo boleh import, macam gambo kat atas tuh. Kat TA pun ada, kat sini
pun ada."

Niterider Sapphire

Jap... lemme rephrase that... tak salah aku aku tengah senoneng kot masa tulis tuh... aku baca balik pun tak paham.. wakakakakkaka....

PIPS Guy

Ceh :p buang karan tol. Agains....wht is "senoneng" bahasa utara ke cek?

Affy

time tu otak dier tengan peywen.... tu pasal bila baca balik dah tak paham.... hahahahhaha....

Niterider Sapphire

Okeh aku try jawab balik..

* Kat TA, kalo gambo yang kita post tuh size lebih dr 640x480, dia akan resize ikut template yang kita pakai.
* Kat sini, selain dari ada 3 default size, kita leh import gambo dari site lain (selain dr fotobaket tuh).
* Macam gambo iPhone nih, aku cut n paste dari TA (import), letak kat sini...
Boleh dapat ke?

Affy

[das ist gut] paham cekgu.... therang dan nyata

PIPS Guy

CLEAR....

Niterider Sapphire

:D Line clear...

The comments to this entry are closed.