« Treasure Hunt - Mobile Income | Main | Fuiii.. Rehot sure suka nih.. »

02/15/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

galINtheBLACKt-shirt

problem tul..ko xle nk recover melainkan x instal pc (setau aku la..dulu2 aku blaja) makanye kn la psg balik @ suh kwn yg lain psg thensuh deme recover..

 

Feisal AJ

oo.. hari tu call takde plak kata leh browse ke idak..
kalo use as ext boleh tak?
prob kat mbr ke apa ni?
hmm...  u got another 200mb hdd to spare?
if u do, bring it along to my office.. and i'll see wut i can do wif it..

ps : kalo tak bawak extra nanti leceh, gue kena mintak pinjam dgn sales ppl.. huhuhuhuhu

rehot

senang je... ko baling je kat dalam kolam subang tuu... pasru rilek tepi kolam makan murtabak...

PIPS Guy

Did U plan to make a HD clone ;)
Gud idea...myb it can work

PIPS Guy

Az, u can try browse it using Linux @ Mac. Who know...

L

Hmm...product of thailand. Brg ciplak nih. Sbb tu la bermasalah.... ;-)

Aku rasa la kan, ko tak layan bebaik benda alah ni. Cuba ko bwk tdo, mandikan dia....gerenti ok balik. Kuikuikui.....

PIPS Guy

Ooo...gitu, nanti aku try ngan PC aku kt umah :D

Niterider Sapphire

gItBts : Yup... macam tu ler cerita nyer ... cabut dari PC sendiri, then pasang kat PC lain.. same effect... tak leh baca.. sorry ler, aku cerita kat atas tu lintang pukang sket...

Niterider Sapphire

Feisal : masa beli dulu, digunakan sebagai external thru USB, semua nya okay.. then dia buat hal plak.. tuh yang bukak casing, then plug kat IDE... pun dia tak leh baca...

Rasanya problem kat controller kot, member tuh kata mungkin power contact point dia buat hal... I still have 200Mb to spare in there. Balik CNY nih nak bawak balik gi testing kat sana.. tengok ler cemmana progress dia nanti...

Niterider Sapphire

Kalo mac tuh, kena mintak tolong ko ler... Aku ada satu distro linux, nanti nak mintak tolong Fahmi config kat pc dia.

Feisal AJ

sweety : barang ciplak? ahahah.. best juga kalo ade barang ciplak for hdd ke.. proc ke.. mesti best dapat beli amd X2 yg murah....i wonder how it would be.. 

LONG LIVE AMD!!

chandramarsono

Dulu ada prodak: ISOBreaker, able to recover some files from broken hard drives. Some files are corrupt. Makanya Az, jangan banyak-banyak taruh gambar haram dalam hard drive lah, nanti cepat rusak... Wakakakakaka :)) LOL

Niterider Sapphire

Isk... CM shhhhhh!!.... :P :P

ISOBreaker?? Hmmm.. I'll google it later.. :)

walid

huhuhuhuhuhuhu aku tahu pasal apa

pasal ko beli Made in Thailand!!! wahahahahahahahaha

Beli la barangan buatan Malaysia. benda tu takde passport tuh masuk sini

guna sungai golok gamaknya :p

Niterider Sapphire

Apa sangat ler barangan buatan Malaysia yang asli, cottage industries jer yang boleh masuk.. lain semua saduran... Beli Proton pun, banyak gak parts dalam kereta yang kantoi... lagi mau support ka...

rehot

errr... kalau ko dah dapat solve problem hdd ko tu nanti bagitau aku la plak cemana nak buat... kompi aku yang malatop tu pun hdd dia kong trus... mana la tau bole ubatkan dia... banyak file penting tu... yang pasti takde unsur unsur kebudayaan laaa...

Niterider Sapphire

Feisal.. nanti aku calling-calling ko.... mungkin ujung minggu nih kita jumpa.

Niterider Sapphire

Ok... nih pun nak mintak tolong Feisal godek-kan... Mana ler tau ada cara yang menjadi.

Member aku yang claim kata dia ler paling terror dalam HDD recovery nih pun give up... Ntah ler apa yang dibuat nyer.

galINtheBLACKt-shirt

unsur kebudayaan? err ape itu..

Niterider Sapphire

Visit Malaysia Year 2007... musti lar ada unsur-unsur kebudayaan..

galINtheBLACKt-shirt

ooo br faham..

rehot

koleksi lagu lagu dewa 19 dari zaman ari lasso sampai sekarang semua ada dalam tu... sayang wooo... lagu lagu rock kapak melayu dan inggeris pun banyak... lagu lagu black metal yang takde dalam pasaran pun banyak... koleksi gambor gambor dari zaman nikon hingga ke zaman canon pun suma dalam tu... dan yang paling penting aku punya portfolio ada dalam tu... hishhh tak sep langsung...

galINtheBLACKt-shirt

slalu la buat backup..next time la..skang ni..ermm errrr x tau la nk cakap..

Niterider Sapphire

Aiseh... valuable info tuh.... sama ler lebih kurang ngan aku... 

Niterider Sapphire

Hmmm... back up... sebenor nyer.. HDD nih ler backup dier dari PC.. huhuhuhuhu.. tu yang kantoi tuh...

The comments to this entry are closed.