« My review on Dopod u1000 | Main | Dun play-play, aaaahhh... »

02/26/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

galINtheBLACKt-shirt

ape name air tuh

Niterider Sapphire

Nama dia... I Love You.... haaa.. sekali ngkauuu....

L

Yum...yum...nmpk sedap. Kite prnh mkn nasi goreng with grilled steak kat sini. Pergh...mkn smpai nk pecah perut. Nasib baik nasi tak terkeluar dr telinga. Rege memang berbaloi. 2 kali dtg sini, full house. Kali ke-3 baru la dpt tpt. Manusia punya la ramai dtg mkn kat sini. Aku rase klu dia bukak cawangan, msti kalah kdai mamak lah..

galINtheBLACKt-shirt

mak aihh name die...kalo aku minx mau pengsan kwn aku kalo dgr

L

Kwn ko pengsan xper gal. Jgn yg tukang amek order tuh pengsan, udah..... Ye la, bayangkan klu dia tanya ko nk minum aper. Skali ko sebut nama air tuh, pergh....mokcik xleh bayang...;-)

galINtheBLACKt-shirt

kalo laki x pe lg .. kalo pompuan yg amik order huishhh x ke haru

IM


uh.. macam2 pesen


galINtheBLACKt-shirt

ni8 glas besaq ni sape punyer..

Affy

kurrr semangat... terkezut gue... ingatkan pegi lagik.... ingat... next time pegi aku nak order roti husband victoria plak

Affy

erkk... mabuk aku tengok gambar makanan kat website tu.... gambar reso besar tak hingat

Niterider Sapphire

Kalo pompuan tak per... minah indon yang nanti ambik order... LOL!!

Niterider Sapphire

Memang kalah pun... Bayangkan ler meja dia disususn dari satu hujung blok nak sampai satu hujung blok lagi.. Elok jer Kopitiam kat sebelah tuh tutup.. complete satu deret kaki lima blok tuh dia cover.. then parking lot depan kedai dia, dia cover, parking lot opposite kedia dia pun, dia cover... ramai betul umat dia kalau masa peak time.

Niterider Sapphire

Gelas besar?? Mana ada.. tuh balang besar tuh.. sebalang flat rate - lima hengget satu.. ko order ler apa-apa yang diorang ada... Minum sebalang nih pun puas... nak kata kenyang tuh, tengok keadaan ler dulu.

Niterider Sapphire

Mana best lagi.. makan semua bagi perabis, atau potong setengah (kalo tak abis) then tapau...

I pick #2 option.. eheheheh...

Niterider Sapphire

Thread kat sana tuh lagi brutal.... kalau iman tak kuat... tetiap kali tengok jer sure nak jilat skrin.. LOL!! Tapi tahan jer larrr...

NisNad

pesan ribena-sprite-longan satuuu.... :D

zaitgha

the drink looks interesting but the roti with the curly thingy (mayonnis??) may not be my thing he he ...........when come to food i m kinda orthodox ha ha ha

galINtheBLACKt-shirt

erkk minah endon? lg r..haru-biru..buat nye die pon layan..mati aku..
oo balang besaq tu 5 hinggit..hmm ok la tuh pasni ko blanjer aku ye ni8, aku nak air i love u gelas ehh balang besaq  nye =P..hehee

rehot

hmmm bila tengok air tu teringat kaler batik kat studio aku dulu... kitorang letak kaler dalam botol cenggini la... dah la sudu tu nampak macam batang berus... huuu rindu plak masa zaman zaman art student...

Niterider Sapphire

Siappppp!!!

Niterider Sapphire

Tu kalo silap makan, mungkin boleh sakit perut tu... pasal tak familiar ngan gabungan yang ntahapehape nih...

Niterider Sapphire

Larat ke menghabis satu balang besar tuh.... kang datang minah endon tuh, dia urut-urut belakang awak suruh minum gak sampai abis sambil kata "Neng, kalau nggak abis, mari kita ke belakang yach, cuci balang..."

Niterider Sapphire

Kalo ko nak cilok balang nih satu bawak balik pun, aku rasa diorang tak heran nyer... stok balang kosong banyak lagi tuuu...

zaitgha

rasa nyer perut tak sakit kot coz tekak pun dah tak leh terima ha ha ha.....i am very adventurous abt food but not caca marba nyer food .....

rehot

ini balang buat isi ikan laga je... aku ada banyak...

The comments to this entry are closed.