« My review on Dopod u1000 | Main | Dun play-play, aaaahhh... »

02/26/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

galINtheBLACKt-shirt

warghhhh aku x nak.x mau..*histeric sebentar*

Diah;

roti canai dengan miyo tak muak ker? btw air tuh macam menarik la.. coloufulleh!

Niterider Sapphire

Tak pernah try lagi ler cik kiah oiii... nanti ler... satu hari nanti jom pekena roti canai cam nih... nak?

Air tu sebenarnyer ice-blended... memang ler sodap...

Niterider Sapphire

Tempat nih salah satu tempat yang memang diorang tak sediakan menu... just mintak jer... atau pun, pandang2 kat meja sebelah, tengok yang mana berkenan, then tunjuk jer apa yang orang sebelah order.

Diah;

takde rupa ice-blanded pun.

Diah;

*blended

Niterider Sapphire

Dia blend ais kat sini kasar sket, lagi kasar dari Mr Smoothie kat 7-11... blend gak ler tuh...

rehot

dia shave ais tu secara manual... sebab tu kasar kot...

Niterider Sapphire

Agak nyer lar kot..

chandramarsono

That drink looks interesting... doesn't cause diarhea right?

Niterider Sapphire

Nope... it doesn't cause me one so far :) 

Jules

apa kes nih? bikin ana fening lah fening lah ini vox.

Jules

[this is good] wei tak best sgt lah vox ni lombab!

Niterider Sapphire

Wehhhh... Jules!! Meh.. meh masuk pekena sebalang....

Bawak minum dulu... baru besh.... nih panas-panas lagi dah nak warmup lagi nih.. rilek ler kejap... :P

iput/tempe

hey murni ss2 ! dekat dengan rumah ku! meatballs spagethi dia mmg sedap byk cheese .. mlm nih nak pegi yay!

Niterider Sapphire

Isk... poket dah nipis dah nih... tak dapat ler join malam nih... huhuhuuhuuu

The comments to this entry are closed.