« Fuiii.. Rehot sure suka nih.. | Main | Jom pegi SS2 Murni... »

02/21/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

PIPS Guy

Ok, set. Wa nk order 8 ketul. Jgn lupe arrr... ;-)

galINtheBLACKt-shirt

hehehehe :-)

Feisal AJ

8 ketul pips? banyak ke pintu kat umah ko nak sendal ni? wakakka

galINtheBLACKt-shirt

termasuk pintu toilet la tuhh

Niterider Sapphire

Kalo rasa tak sesuai, nak buat paper weight pun boleh...

Affy

seketul pun aku tandak... huduh

IM

ntah hape2 la menatang nih

rehot

tanak bagi free kat aku laa... kalau barang free ni aku memang suka...

Niterider Sapphire

Rehot nanti buat gewang pakai benda nih... LOL!!

Maka ikan-ikan pun jadi ler educated sket... nama pun dah a school of fish..

galINtheBLACKt-shirt

hehehee

larawannabe

5 grand??? mahal nye for a pda. lebih baik beli notebook yg nipis2 or kecik2 tu. hehe. puas hati.

Niterider Sapphire

Yup.. I agree..

scatter[x]heart

5 ribu untuk jadi sendal pintu atau paperweight? aku rela amik batu tepi jalan...tapi cool gak kalau dapat wat show off..ehem..ni kan zaman manusia nak show off around...kalau bley...bontot pun pun orang nak show off..huahaha!!!

Niterider Sapphire

Fuyoooo.... tetambah lagik kalo bontot tun penuh ngan kurap, panau, bercalar.... Boleh ler diconsider untuk Artistic Bontot of the Day...

galINtheBLACKt-shirt

show off bontot? yikes

chandramarsono

Too big!! tapi dikasih mau :p

Niterider Sapphire

Emang lumayan deh... especially the free ones... wakakakakaa...

The comments to this entry are closed.