« I'm starting to like these guys already... | Main | Jom gi ice skating... »

02/07/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

PIPS Guy

Mandarin Orange ATTACK..................

Feisal AJ

simpan sayur kat opis ke?

Niterider Sapphire

Wakakakkaka... itu lar hal... memasak kat opis ler plak... masak jus limau...

PIPS Guy

Harum semerbak le jawapnye opis ko nanti ;)

NisNad

eh... photo tu nampak besar sangat Az?...  

rehot

wuishhh... sama macam esbok aku laaa...

Affy

pelik la... ader gak org tak betul simpan straw n sudu kecik dlm peti ais... tolong tanyerkan apa rational org tu buat cenggitu

IM

hahaha.. affy betol2 scan nampaknye nih :p

Affy

hahaha... yg straw hijau tu mmg betul tersangat la obvious im, sayur kacang pjg tak straight mcm tu im

PIPS Guy

Ko practice utk treasure hunt nanti ke ;)
Gud2...ade chance le kite menang :D

galINtheBLACKt-shirt

treasure hunt ape..?

PIPS Guy

Mencari Harta Karun ;)

Niterider Sapphire

Wati.. tengah testing up gambo ikut ory size dari server vox. Nampak nyer kena kecilkan sket.. Besar sangat ni..

Niterider Sapphire

Rehot .. esbox ala kadar jer tuh... tempat simpan limau, oren, sayur dan juga aiskrim... minuman tuh letak sebelah ler...

Niterider Sapphire

Ntah ler Affy... diorang rasa, apa yang patut disumbat dalam tuh, diorang just sumbat jer...

Niterider Sapphire

Waaa... very observant... like my friend sorang nih (dlm hunt gak) Dia nampak ajer...

mia

hahaha...kalo nggak mau kirim aja ke sini bang. aku pun dah sedia berkotak-kotak nak bergong xi-gong xi.

Niterider Sapphire

Takut limau tuh semua expired ler...:P

Feisal AJ

straw simpan sejuk so that bila sedut air yg tak cukup sejuk pun menjadi rasa sejuk

Niterider Sapphire

Iyo lar tuhhhh.... :P

rehot

kira macam konsep frosty mug a&w laaa... takyah guna ais...

Niterider Sapphire

Ooooo... baru aku tau helah diorang.... NOTTT!!

Diah;

[this is good] kelaka siak. nape lah dibubuhnya oren tuh kat lalam peti?

Niterider Sapphire

Rasanya diorang ingatkan peti tuh cryochamber ke aper... boleh kekal bertahan sampai 9 bulan... LOL!!

Diah;

hahhahaha. gila lah. btw ade lagi ke limau limau tuh dlm peti opis yu?

The comments to this entry are closed.