« Sakan diorang nih... | Main | Al Kisahnya... »

02/14/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Feisal AJ

demmit bro, r u constipating? i dun understand wut ur trying to tell... huhuhuhuhu

rehot

woooo... arghhhhnghh hmphhhh huuuarggghhh ek?... ok la... not bad... just aaa guhaaaa aaaaa uhaa aar rrrrnnn uhnnnn nnn uhnhh laaa... janji enjoy..

Niterider Sapphire

Hmmmm.... aaaarrrrrr arrrrrrrrrrr uuuuuuummmmmm aaaaaaaaa gegegegege... xaxaxaxaxaxaxa

galINtheBLACKt-shirt

wahahaha..

PIPS Guy

Wow..pesal ko encrypt ko punya post ;-) Bape bit encryption ko pakai? Ade public key x utk aku decrypt???
Muahaha..bro, it's a really nice story line & pic placing...

Niterider Sapphire

Pic placing bersepah... wakakakkaa... Aku pakai 512-bit encryption nih... satu dunia pun tak leh decrypt lagi kalo tak dak public key... Ko kena refer ngan DOD untuk dapat authorised letter...

PIPS Guy

Kurang sikit dr aku, normally aku pakai 2048 bit encryption... pasai ape aku pun x tau..myb sb aku ade simpan rahsia kerajaan ultromen tiga kot ;-)

Feisal AJ

mak aii.... sampai 2048 bit encyption...

slalu aku pakai diffie hellman jek...muahahhahaha

PIPS Guy

Aku RSA ;)

Affy

eh... bukan anagram ke tu

IM


tok pahe.. hmmm


Niterider Sapphire

Anagraham jer...

Niterider Sapphire

Saja nak update balik post nih... Rehot, ko nak contoh soklan hunt tu kan?? Gi kat sini... tapi nih hunt yang lelain nyer. Ada sorang mamat tuh rajin nak compilekan...

The comments to this entry are closed.