« Dun play-play, aaaahhh... | Main | The Pursuit of Happyness »

03/01/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

rehot

mamat ni layan gam ke layan todi?... mungkin layan todi dulu baru layan gam kot...

Niterider Sapphire

Ntah ler... layan botol cap rimau tuh kot.... tak pun, jalan terhantuk tembok dan terus pengsan...

Nazley a.k.a. Bubba

[this is good] Saya tak buruk sangka .... ada satu mat pit pelangkung dia dengan botol cap timau tuh. Trosss pengsan :P

Niterider Sapphire

LOL!! Mungkin juga ler kot.... tapi yang best tuh, ada satu kampit serbuk putih kat siku dia tuh... ehehehehe...

rehot


tu plastik gam tu...


Niterider Sapphire

Mungkin gak kot... Plaster of Paris... ehehehhe..

Nazley a.k.a. Bubba

menda putih dalam plastik tu .... icing sugar yg mak dier soh beli. Tak sempat balik umah kena pelangkong :P

zaitgha

side profile dia mcm familiar jer ha ha ha

Niterider Sapphire

Hehehe.. no idea..

The comments to this entry are closed.