« Vox Hunt: Big Screen, Small Budget | Main | Sekali skema daaa... »

06/23/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

PIPS Guy

Loo... aku baru je rancang nk kidnap Homer dh ade org kidnap dulu :( Sob.. sob.. sob..
Aku tau mcm mane nk claim tht RM1000 ;) hehehe

Niterider Sapphire

Hehehehee... there's still another set... so.. apa lagi?

rehot


cctv dah ada pun tak dapat tangkap... polis malaysia ni kena belajor dari horatio... horatio paling power... takyah cctv pun dia tau sapa buat... cium angin je dah dapat penjenayah.. macam haremmm...


Niterider Sapphire

Hehehehehe.... Polis miami terrer... polis sini, ada yang spm pun tak lepas.. cemmano??

IM

berani mati ni.

chandramarsono

A $200 reward for Homer? No thanks. Memang tak bikin berselera tuk mencari homer.

Niterider Sapphire

Yang nih yang dikatakan kipas besar mati keras nih... hehehehe..

Niterider Sapphire

Yes.. that's what I' saying.. buang karan aje.. hehehehee...

Affy

Bwahhahahahahaha..... wahahhahahahaa..... PIPS!!! you better surrender him back..... bwahahhahaahaha.....

PIPS Guy

Ssshhh....

Feisal AJ

Affy!. SSsshhhhhh.... mlm ni aku dgn PIPS nak gi cineleisure amik silver surfer laks... oppppss!!! 

Niterider Sapphire

Sssssshhhhh..... sorry lupa nak bagi tau, aku dah angkut silver surfer tu dah... tapi aku ganti ngan plakad TF full size. Sebagai bonus, aku gi tambah tangan dia dalam bentuk 3D.

Feisal AJ

aiseymen.. baru ingat nak amik that surfer dude

The comments to this entry are closed.