« Newscasters cracked up about... | Main | Rays of Indulgence »

06/05/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

chandramarsono

Which season finale is this?

Niterider Sapphire

End of season one.

zaitgha

who can give me the whole season nyer Prison Break?.....



Niterider Sapphire

Which season? I've got the 2nd one, tapi kat rumah ler....

Ehh... kejap... kejap... try risik kat Affy tengok..

rehot

peter kan bole terbang sendiri... apasal nak kena nathan jugak yang hantor dia ke planet lain... ntah apa laaa...

Niterider Sapphire

Errr... cemana nak kata aaaa?? Peter tengah panik masa tu...

rehot

itu laaa pasal... kalau aku jadi encik ben nathan petrelli tu la kan aku sound je peter tu... ko terbang la sendiri... kan ko bole terbang... encik ben nathan tu pun sengal tak terpikir macam tu...

Niterider Sapphire

Hmmm... Does 'You saved the cheerleader, WE saved the world' makes any sense by now?

Aku pun tak berapa nak tangkap sangat statement tu... lagi pun, Peter boleh regenerate selepas meletup (kalau tak berkecai ler)... yang abang dia sekali nak tumpang... ummmm... extra booster power kot?

The comments to this entry are closed.