« Let's Bounce... I mean Pownce.. | Main | Isk... korang nih... »

09/26/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

MHI

cun nya gambor... hang guna kamera apa? tapi sungguh la, tak terlioq pun.. ;-)

Niterider Sapphire

Guna dua tiga jenis... Nikon ada Oly ada, Canon ada... tu ler pasal.. .tak terliur pun..

rehot


hahahahhahaaa... ada jugak yang menyahut cabaran....


Niterider Sapphire

Hehehehehe... aderrrrrr.....

Lapo la plak aku..

MHI

hari ni aku buka murtabak jer.. esok ada check up. hehehe...

ajue80

gambo makanan rehot nampak sedap.. tapi gambar2 makanan kat sini lagi sedappppppppppp hoho dugaannn..

NisNad

Az, I think you're homesick... pulkam laaa raya nantiiii........ :D

Niterider Sapphire

Murtabak jer?? Hmmm.. tu advance sket dari menu aku... kuih jer.. Tapi malam je sket pekena bihun sup. Check up dlm bulan posa nih, selalunyer okay, tak dak yang memudaratkan.

Niterider Sapphire

Bila perut kosong, makanan apa pun nampak sedap... I have one pix, ais kosong pun nampak menggiurkan. Hmmm.. cemmana?

Niterider Sapphire

I am... I am... definitely pulkam punya... :)

ajue80

Hahaha.. betui la..

MHI

hopefully gitu lah. ptg ni MO dtg opis kul 3. 

Feisal AJ

gamba mee goreng tu seksi wooo....

Niterider Sapphire

Hehehhehe.. Memang seksi.... Ko jangan... elok-elok ko nak makan jer, tetiba ko sembam muka ko dalam mee tak pasal-pasal.... baru masyuk....

ajue80

Haaa.. cuba tgk sini haaa.. menggiurkan tak :P

The comments to this entry are closed.