« Wanna have a Kit Kat? | Main | The Iftar Run »

10/31/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

ajue80


ish ish ishhhhh..


scottaliano

mcm kt petronas je

IM

3 kali tengok aku rasa cam nak sekeh je org yg tgk kejadian tu. takde hati nak tolong budak kecik tu.

zaitgha

ayah dia dah lari dulu..tak per tapi i definitely will sekeh ayah dia yg bodoh gitu....

MHI

apa la punya ayah. boleh dia biar enjin tu hidup. budak tu patut saman ayah dia kat mahkamah. baru padan muka.

p/s: baru dapat online.. hehehe.. geram ni..

Niterider Sapphire

Kecian kat budak tu.. bapak dia tak sempat tunjuk ajar..

Niterider Sapphire

Yup... kat Pet mana tak tau ler plak... baru lagi insiden nih.. 18 Ogos lepas..

Niterider Sapphire

Rasanya orang lain tergamam gak masa tu.. tu yang semua orang terkedu tak tau nak buat pe.. 

Niterider Sapphire

Kalau jumpa tolong kirim sekeh sekali...

Niterider Sapphire

Kalau kat amrika.. rasanya lepas kot.. budak kat sini sedang di-educated kan.. bisnes-minded tak berkembang lagi... dia tau nangis jer.

faeeza

laaa..cian betulla budak pompuan tuh...nampak mcm tak injured..Tu bapak dia mesti nak beli rokok sampai tak ingat anak...

LeE

bodo bodo bodo bodo...............

bodo punya manusia....tak pikir langsung..........

dia ingat budak tu bleh di ganti mcm skuter tu ke..??

tolong kirim sekeh sekali utk aku...pastu bagi terajang 2 kali..hehe

 

Niterider Sapphire

Rasanya, budak pompuan tu injured gak... habis koman pun, luka dan calar balar. Bapak dia tu bukan apa... ketagih datang meluap-luap tuuuu....

Niterider Sapphire

Itu ler... nak cakap bodo, dia pun tau dia bodo, tapi masa tu dia terlupa kejap. Terlupa nak ambik kunci, terlupa ada budak atas motor, terlupa jugak name tag bodo dia...  Kalao bagi peluang kat dia masa tu untuk jadikan dia terrer sket.. pun tak kena gak... Bottom line.. memang dia bodo...

Nanti aku sampaikan hadiah sekeh dan terajang ko.. tapi aku kena pack dalam kotak dan balut ngan riben merah dulu... Dia musti curious garu kepala nyer apsal dia dapat prezen nih... (kan ke dia bodo...) LOL!!

LeE

wakakakak............


PIPS Guy

Macam2...

Niterider Sapphire

... tapi Aiman tak kisah... kan?? Jatuh tergolek bercalar pun, dia tak kisah kan?? Dia buat derk jer... LOL!!

PIPS Guy

Aiman yg x kisah :)

Niterider Sapphire

Hahahaha...

YAZriE

oooo..ni la clip insiden yg diorg dok heboh2 tu...hahahahaha...kelakar pun ada...oppsss...sori..tapi KESIAN kat budak tu..sebenarnya ayah dia tak sangka nk jadi mcm tu..ni mesti kes SELALU tinggalkan kunci motor hidup2..memang salah ayah dia la..tapi dh nk jadi..nk buat mcm mana..

Niterider Sapphire

Errr.... ko ke yang kat dalam klip video tu? :P

YAZriE

hahahaha..bukan cheq la! hahahahahah

The comments to this entry are closed.