« Aku pun pandai pulas minyak.. | Main | Flight of the Bumblebee - Unplugged »

11/10/2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

IM


tu namanya Satay Padang taukk


NisNad

siapakah gadis maniesss kat picture terakhir ittewwww????.....

Niterider Sapphire

Ooooo... baru taukkkk.. thanks bu...

Niterider Sapphire

Ntah.. tak tau... dia duduk kat meja sebelah kami...

Affy

awek iutm kot... 

Niterider Sapphire

No komen...

tsue ahmed

tak kembung perut ka bukak puasa banyak macam ni

Niterider Sapphire

Tak pun.. pasal makan sikit-sikit dari makan style jin.. then ada gap plak antara satu meal ngan satu lagi. So boleh ler isi lebih sikit.

Lagi pun, masa nih dah dekat nak abis ramadan dah.. so, perut dah biasa sikit.

PIPS Guy

Tht's ni8 is the best ni8 ever during Ramadan month ;)
I think we should do it again nx time :)

Niterider Sapphire

Next time?? Tahun depan ler tuh....

razali

Pak Li Kopitiam?? Doesnt sound right... Maybe Pak Lee sounds better. Pak Li should be a Nasi Lemak Stall... Sounds like you're having a lot of fun ..Jalan-jalan Cari Makan..

Niterider Sapphire

Itu ler... at first I thought it was Pak Ali Kopitiam - which makes me curious on what fusion it would make... sekali tengok, Pak Li jer....

It was a fun outing... macam terlepas kandang plak jadi nyer...

The comments to this entry are closed.