« Here In My Home More ... | Main | Here in My Home »

05/19/2008

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

razali

OMG...Damn bloody brilliant.... A tummy pouted singh could do that???? Wakakaka...

razali

Azhari, can YouTube shows be copied or download?

Niterider Sapphire

LOL!! Glad you enjoyed that. About YouTube nak d/load tu... Yup, boleh. Tapi you need to consider some things. Aspect ratio tu dah fix dah... dalam 320x240 jer... So, bila nak view full screen (bergantung kepada frame rate video tu) some video will appear blocky... sometimes mungkin gak choppy.

Ni disebabkan converter nyer limitations. Dlm youtube file tu dalam bentuk flv (flash video), bila dah di convertkan dlm format avi atau mov, atau mpeg, dsb, format2 ni ada sikit ketaksamaan nak adapt ngan original file format (masa org mula2 upload kat youtube dulu)

Enough ramblings. Dah google dah ke? Try some yourself :)

The comments to this entry are closed.